Wat voor ruimte zoek je?

Over ons

Welkom bij easymeeting.nl. Wedden dat wij jou kunnen inspireren voor je volgende bijeenkomst! Graag verrassen wij jou met bijzondere locaties en ideeën voor jouw volgende bijeenkomst of evenement.

Kantoren en spreekkamers

Er is veel vraag naar flexibiliteit en functionaliteit. Om deze reden biedt easymeeting.nl naast het vergaderlocatie aanbod bij vergaderaccommodaties en hotels ook een groot aantal spreekkamers, kantoren en coachruimtes die per uur te huur zijn met flexibele (annulerings-)voorwaarden.

Vergaderzalen en thematische locaties

Wil je een keer wat anders dan anders of heb je juist een hele trainingsserie om te boeken? De eenvoudige boekingsmodule helpt je met inspiratie en door de zoekfunctie krijg je een overzicht aangeboden van locaties die bij je zoekvraag passen. easymeeting biedt meer dan 10.000 zaalruimtes in o.a. hotels, conferentiecentra, kasteellocaties, bedrijfsverzamelgebouwen en bijzondere locaties.

easymeeting.nl

Ons team van professionals is dagelijks bezig met het reserveren van locaties en heeft daardoor veel kennis van de laatste ontwikkelingen en openingen van locaties. We verrassen je graag steeds weer met de fijnste locaties. Of het nou functioneel en praktisch moet zijn of juist bijzonder en inspirerend, we weten waar we moeten zijn voor een goed advies.

Met de reserveringsmodule easymeeting.nl reserveer je binnen 2 minuten een locatie, in de door jou gewenste opstelling met een bijpassend cateringarrangement en voorzieningen. Een wijziging of een annulering is zo gedaan. Met het online reserveringssysteem easymeeting.nl is het allemaal zo geregeld. Het systeem is overzichtelijk en intuïtief in gebruik.
Maak het verschil

Samen onderweg naar duurzame
en veilige bijeenkomsten

Besparen

Reserveren via easymeeting.nl bespaart niet alleen geld, maar ook ontzettend veel tijd. Niet meer urenlang uitzoeken welke factuur bij welke meeting hoort. Alleen even inloggen in easymeeting.nl en je hebt direct overzicht! Door ons slimme inkoopbeleid en onze assistentie bij onderhandelingen worden ook nog eens vergaderkosten bespaard. Wij zien hier alleen maar een win-win situatie!

Corporate module

Onze corporate module in easymeeting.nl zorgt ervoor dat het eenvoudig is om een hotel of vergaderlocatie te reserveren. Voorkeurslocaties, speciale contracttarieven en voorwaarden worden hier overzichtelijk gepresenteerd. Houd goed overzicht van alle locaties die geboekt worden in heel Nederland en beheer zo je kosten. Zo zorgen wij ervoor dat er voor iedereen een betrouwbare en persoonlijke boekingsomgeving ontstaat met inzicht in boekingspatronen en kosten.

Gebruiksgemak als eerste prioriteit

Inzicht in al je gegevens,
overal in heel Nederland

Persoonlijk contact


Hebben wij jou nu weten te inspireren om bij ons te reserveren? Wij doen er alles aan om van jouw bijeenkomst een succes te maken. Onze meeting professionals zorgen ervoor dat je ontzorgd wordt en dat jij je alleen nog maar bezig kan houden met de dingen die jij leuk vindt. Graag verrassen wij jou met bijzondere locaties en ideeën. Je kunt ons eenvoudig telefonisch, per mail of per live-chat bereiken.

Wil je meer over ons weten? Neem dan contact met ons op