Wat voor ruimte zoek je?
Wij
Kleine meetings, spreekkamers, coachruimte
07 december

easymeeting ook voor de kleinere meetings

Bij Easymeeting hebben we niet alleen een groot aanbod aan vergaderruimtes, maar ook aan plekken voor kleinere meetings. Want juist in deze tijd waarin Covid een grote impact heeft op alles wat we kunnen en mogen doen is de vraag naar dit soort plekken groot. Een plek waar je met een klein gezelschap in alle rust een meeting kunt hebben of de juiste plek voor 1-op-1 gesprekken.

 

Wanneer je een evenement of vergadering organiseert voor meer dan 10 personen is een officiƫle vergaderruimte de geschikte plek. Deze locaties hebben veelal een horecagelegenheid en zijn ingericht op grotere groepen. Het zijn voornamelijk plekken in hotels, restaurants en conferentiecentra.

 

Zoek je een ruimte voor een kleine groep mensen of wil je als afwisseling op het thuiswerken op een kantoorplek aan de slag: ons aanbod aan meeting-ruimtes breidt zich continue uit en ze bevinden zich ondertussen door het gehele land. In steden en dorpen, in grote en kleine kantoorpanden: de keuze is ruim en divers.

 

Onze meeting plekken zijn geschikt voor vergaderingen met een beperkt aantal personen of individuele sessies en coachingsgesprekken. Van spreekkamers tot kantoorruimtes en goede flexplekken: een meeting buiten de deur is op deze manier snel geregeld. Wij bieden representatieve ruimtes aan waar je met een gerust hart gasten/deelnemers kunt ontvangen en waar alles aanwezig is wat je nodig hebt. Ze zijn geselecteerd op locatie, voorzieningen en inrichting. Een aantal belangrijke basiszaken zijn standaard aanwezig zoals gratis wifi en koffie & thee.

 

Uiteraard zijn alle ruimtes zo ingericht dat er 1,5 meter afstand kan worden gehouden en zijn ze goed te ventileren. Landelijke maatregels worden hier nageleefd. De locaties verschillen onderling uiteraard wel, dus mocht je hier vragen over hebben laat het ons dan weten dan geven we je graag extra informatie. Neem voor meer informatie contact op via de email: info@easymeeting.nl of telefonisch: 033-2041820