Heb je een vraag? Bel Mark 085 - 40 10 270
1.5 meter meeting

Hotel Papendal

Papendallaan 3, 6816 VD Arnhem
SERVICE DESK
Vragen? Neem contact met ons op en we helpen u graag verder!

+31 341 843257

easymeeting@devergaderstoel.nl

LOCATIE DELEN
PAPENDAL

Hotel Papendal is gelegen aan de rand van de Veluwe, in het hart van de Nederlandse Topsport. Een inspirerende omgeving waar alles draait om energie en dat geldt niet alleen voor onze topsporters. Energie is nodig om nieuwe plannen te maken of doel te halen, zowel op sportief als op zakelijk gebied. Haal het beste uit uw bijeenkomst!

Vergaderzalen; iedere bijeenkomst vraagt om een eigen sfeer en een perfecte organisatie. Met meer dan 30 moderne zalen, voorzien van veel daglicht, ruimte en gewenste (audiovisuele) faciliteiten is Hotel Papendal de locatie voor uw bijeenkomst/training/beursdagen en/of klantdagen tot aan 2500 personen.

Sportsprekers; Laat uw deelnemers tijdens een bijeenkomst inspireren en motiveren door onze sportsprekers. De sportsprekers hebben allemaal een bijzondere band met Papendal. Bij elke sportspreker kunnen we een thema definiëren passend bij zijn/haar vakgebied. Denk bijvoorbeeld aan; coaching, innovatie, leiderschap, ondernemen en presteren.

Evenementen; Papendal is bij uitstek geschikt als evenementenlocatie. Met de unieke ligging aan de rand van het natuurgebied ‘De Veluwe’ en slechts 5 kilometer vanaf Arnhem, een uitstekend startpunt voor uw evenement. Papendal beschikt over diverse evenemententerreinen variërend in capaciteit van 10 tot 10.000 personen. De totale oppervlakte bedraagt ruim 8 hectare, natuurlijk voorzien van de nodige voorzieningen zoals stroom en water.

Hotelkamers; de 151 hotelkamers bieden u alle comfort, waaronder een extra lang M-line bed en gratis WiFi, die u nodig heeft tijdens uw verblijf bij ons. Maak uw keuze tussen verschillende kamertypes, passend bij uw wensen.

Eten en drinken; om goed te kunnen presteren is goede voeding van essentieel belang. Met de Olympische ringen als basis voor onze culinaire thema’s kunt u uw eigen invulling geven aan het eten en drinken tijdens uw bijeenkomst. Gaat u voor een sportief tintje, omdat uw bijeenkomst vervolgd wordt met een sportieve clinic of staan kracht en innovatie centraal tijdens uw bijeenkomst? Kies naar eigen smaak uw producten bij elkaar, zodat u alle energie uit uw bijeenkomst kan halen!

Zaal 1: 2-10 personen

2-10 personen
(Gratis) wifi
Koffie en Thee
Gratis parkeren
Busstation
Lunch
Laadpaal
Receptie
Hotel
Prijs per dagdeel:
€ 100.00
Prijs per dag:
€ 100.00

Zaal 2: 10-20 personen

10-40 personen
(Gratis) wifi
Koffie en Thee
Gratis parkeren
Busstation
Lunch
Laadpaal
Receptie
Hotel
Prijs per dagdeel:
€ 274.00
Prijs per dag:
€ 274.00

Zaal 3: 40-100 personen

40-100 personen
(Gratis) wifi
Koffie en Thee
Gratis parkeren
Busstation
Lunch
Laadpaal
Receptie
Hotel
Prijs per dagdeel:
€ 548.00
Prijs per dag:
€ 548.00

Openingstijden

Ma
Open
Di
Open
Wo
Open
Do
Open
Vr
Open
Za
Open
Zo
Open