Heb je een vraag? Bel Mark 085 - 40 10 270

Hotel De Zeeuwse Stromen

Duinwekken 5, 4325 GL Renesse
SERVICE DESK
Vragen? Neem contact met ons op en we helpen u graag verder!

+31 341 843257

easymeeting@devergaderstoel.nl

LOCATIE DELEN
Bijeenkomst bij de Zeeuwse Stromen
Hotel-Congrescentrum de Zeeuwse Stromen is de ideale plek voor jouw volgende vergadering, congres of evenement. Laat je inspireren door de natuur rond het hotel, doe frisse ideeën op tijdens een strandwandeling, bepaal je strategie in de duinen. De Zeeuwse Stromen is je thuisbasis, met recent gerenoveerde congreszalen voorzien van alle technische mogelijkheden, comfortabele hotelkamers, een gastvrije bar en streekgerichte keuken.

De juiste sfeer

Ons vernieuwde congrescentrum heeft een 4-hamerclassificatie. Dat betekent dat onze ruimtes voldoen aan de strengste technische vereisten voor vergaderen. De acht multifunctionele, modern uitgeruste congreszalen profiteren allemaal van daglicht, zijn voorzien van zonwering en een klimaatcontrolesysteem.

Eén van onze zalen is volledig audiovisueel ingericht met een videowand (15 meter breed) en ondersteunende audiovisuele middelen. Met (wand)projectie, meubilair, kleuren en geluid kunnen we speciale sferen creëren die extra waarde toevoegen aan je congres of presentatie.

Onze CongresCoaches zijn vanaf het eerste contact jouw aanspreekpunt voor vragen en advies en helpen je de perfecte bijeenkomst organiseren.

Onze WiFi is vrij toegankelijk. Door de vele accespoints bieden we in en om het hotel topbereik en –snelheid, ook bij veel gebruikers tegelijk.

Perfecte verzorging

Niet alleen de congreszaal is tot in de puntjes geregeld, dat geldt ook voor de overnachting en de eet- en drinkmomenten. Op verschillende plekken in ons hotel staan rijk-gevulde fruitschalen en kannen water, op smaak gebracht met vers fruit en kruiden. Daarnaast vind je in elke zaal een koffie- en theemachine, met de mogelijkheid om cappuccino te maken of je eigen verse thee samen te stellen.

Onze keuken werkt met verse en streekgebonden producten, direct uit de zee en vers van het land. Ons restaurant serveert ontbijt, lunch en diner. Je kunt de dag ook afsluiten in de bar of in ons strandpaviljoen De Haven van Renesse en bij mooi weer steken we op verzoek de vuurschaal aan.

Voor meerdaagse bijeenkomsten beschikken we over 135 kamers, tegen gereduceerd tarief voor deelnemers en trainers die de avond van tevoren aankomen. Na een ontspannen nachtrust en ons uitgebreide ontbijtbuffet ben je er helemaal klaar voor!

Zaal 1: 1-20 personen

1-20 personen
(Gratis) wifi
Koffie en Thee
Lunch
Receptie
Hotel

Zaal 2: 20-50 personen

20-50 personen
(Gratis) wifi
Koffie en Thee
Lunch
Receptie
Hotel

Zaal 3: 50-100 personen

50-100 personen
(Gratis) wifi
Koffie en Thee
Lunch
Receptie
Hotel

Zaal 4: 100-200 personen

100-200 personen
(Gratis) wifi
Koffie en Thee
Lunch
Receptie
Hotel

Openingstijden

Ma
Open
Di
Open
Wo
Open
Do
Open
Vr
Open
Za
Open
Zo
Open